Topmakelaars noemen 3 ASX-aandelen om volgende week te kopen

0

Vorige week zag een groot aantal makelaarsbiljetten opnieuw de draad raken. Drie koopwaarderingen die mijn aandacht trokken, worden hieronder samengevat.

 

Dit is waarom makelaars denken dat beleggers ze volgende week zouden moeten kopen:

 

Appen Ltd (ASX: APX)

Volgens een notitie van UBS hebben de analisten hun kooprating en het koersdoel van $ 44,00 behouden op de aandelen van dit bedrijf op het gebied van kunstmatige intelligentie. Dit ondanks het feit dat Appen vorige week zijn winstadvies voor FY 2020 heeft verlaagd vanwege COVID-tegenwind. UBS is van mening dat investeerders verder moeten kijken dan deze zwakte op korte termijn en zich moeten concentreren op de kansen op lange termijn. De makelaar verwacht een herstel van zijn prestaties in FY 2021 wanneer deze tegenwind afneemt. De aandelenkoers van Appen eindigde de week op $ 25,44. waar aandeel apple kopen mogelijk is gemaakt

 

Australian Pharmaceutical Industries Ltd (ASX: API)

Uit een notitie van de Macquarie Equities Desk blijkt dat de analisten een verslag hebben uitgebracht over de aandelen van deze apotheekketenbeheerder en -distributeur met een outperformrating en een koersdoel van $ 1,47. De makelaar is van mening dat de eigenaar van de Priceline-apotheek goed gepositioneerd is voor groei dankzij een aantal gunstige trends in de sector. Het merkt ook op dat het wordt blootgesteld aan populaire laserkliniekdiensten met een hoge marge. De aandelenkoers van Australian Pharmaceutical Industries sloot vrijdag op $ 1,29.

 

 

Healius Ltd (ASX: HLS)

Analisten bij Credit Suisse hebben hun outperform-rating behouden en het koersdoel voor de aandelen van dit zorgbedrijf opgetrokken naar $ 4,30. De makelaar lijkt tevreden te zijn geweest met de handelsupdate van Healius vorige week, die een sterke prestatie door het hele bedrijf liet zien. Vooral met betrekking tot COVID-testen. Credit Suisse heeft ook zijn winstverwachtingen voor de middellange termijn bijgesteld om de $ 200 miljoen van het bedrijf op het gebied van terugkoop van marktaandelen en zijn kostenbesparingsplannen te weerspiegelen. De koers van het Healius-aandeel bedroeg bij de afsluiting van vrijdag $ 3,90.

 

Waar nu $ 1.000 te investeren

Als beleggingsexpert Scott Phillips een aandelentip heeft, kan het lonen om te luisteren. Tenslotte heeft de vlaggenschip Motley Fool Share Advisor-nieuwsbrief die hij al meer dan acht jaar beheert, duizenden betalende leden voorzien van een verdubbelde, verdrievoudigde of zelfs meer aandelenselectie. Shell aandeel is verhoogd.

 

Scott heeft zojuist onthuld wat volgens hem de vijf beste ASX-aandelen zijn die beleggers nu kunnen kopen. Deze aandelen worden verhandeld tegen spotgoedkope prijzen en Scott denkt dat ze op dit moment geweldige aankopen zijn.

 

Related Posts

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share